playahead

innan du läser detta måste du förstå att du måste äga ett visst kapital, för utan kapitalet kan du aldrig betala för vip på pa och då når du aldrig den fulländade pa-profilen.

1. Det handlar mycket om musiken, väldigt mycket om musiken. välj ut en artist, gärna lady gaga, om du har någon av hennes låtar "poker face" eller "just dance" på din profil förstår folk att du är en människa som hänger med i svängarna och att du gillar den lite hippare typen av musik, men de förstår även att du är en partymänniska som gillar att släppa loss, eftersom att detta är två riktigt festliga låtar. Det ger ett bra intryck till allmänheten och du får repekt. Mitt tips till er är alltså, SATSA på musiken.

2. Team! det handlar även en hel del om vilka team du tillhör, eftersom att det avspeglar din personlighet och dina karaktärsdrag. Gå med i så många halvöppna team som går, då förstår folk att du är inne och trendig eftersom att du inte går med i vilket jota som helst plus att du blig godkänd vilket höjer dig över alla som inte blev det. Gågärna med i många team som visar vad du gillar för gläder och märken, Tex versache, Gucci, Jimmy Choo osv, det visar att du är rik (vilket är rätt viktigt för att nå den fulländade pa-profilen). Men kom dock ihåg att du inte får gå med i för många team, det ser osmakligt ut och du får inte gå med i ett team någon invandrare har gjort för det är inte lika rikt!

3. Profilbild. För att överhuvudtaget kunna bli accepterad i några team så måste du ha en till synes stekig och rik profilbild! Ta gärna bild på dig själv inne på toaletten framför kaklet, det visar att du har ett helkaklat badrum och att du då förmodligen är rätt rik. Sedan måste du ju såklart vara solbränd på bilden (usch och fy för blekisar!), du får även gärna sätta fokus på ditt chanelörhänge, vilket visar att du är välklädd in i det sista!

4. Profilbakrund, det är viktigt, du MÅSTE ha den med pengar som bakrund, då förstår folk att du är rik och att du har råd till att vara en övermänniska.

5. VÄNNER! det är nog något av det viktigaste! du måste ha många vänner, även om du inte känner dem du skapar relation med ifråga. Skapa gärna med personer som ser rika ut, och som bor antingen på lidingö, djursholm eller i bromma. det bevisar att du har rika vänner och att du har många vänner, vilket betyder att du festar mycket och detta, kära läsare, detta är ALLT!

6. Bilden som du visar mellan profilen och teamen är viktig, eftersom där är din chans att visa upp någonting för allmänheten och då ska du ta vara på den chansen. Ha gärna en bild på en fest, lite suddig bild där det är mest fokus på biran och hummelkoftorna. Annars kan du ha en bild på din pojkvän i ett löv där det står "AJ LÖV JU" , eller en bild när du pussar en tjejkompis. Detta var då mina alternativ, du får ju såklart använda vilken bild du vill men jag tror att detta är det bästa.

7. Det som står på profilen, det kan vara vad som helst, bara det står så att folk förstår att du är rik!


SÅ DET VAR MIN LISTA SÅ GE ER NU UT I STORA VÄRLDEN OCH SIKTA MOT DEN FULLÄNDADE PA-PROFILEN!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0