framtiden

Har nyss tagit en 5minutare i duschen. Kalldusch såklart! Jag är verkligen väldigt, väldigt mån om min hygien, men miljön är trots allt ännu viktigare för mig.

uppdatering v.1.0

om det möjligtvis undgick någon så var det jag, Adam Tensta, som avslutade föregående inlägg

bärghajn?

haha tack man fan najs tips det där med berghain låter som nåt riktigt dunkigt å najs ska bocka av de nästa gång man e i berlin alltså fan synd att du inte hann förbi men det var kul där, även fast du inte var där sa du? aa haha fan va bra! ;D ska ju ändå dit nästa lov å lovet efter de så får dra förbi de där dunkiga stället berghain då, ska bocka av det som sagt när jag är där nästa gång. men techno det är ju typ allt som är inte gjort med gitarr alltså jag gillar inte techno så mkt bara kanske daft punk men dom gillar alla FÖR DET ÄR TECHNO HEH :D så gillar jag också sån techno som crystal castles för det är absolut jättetechno det är lika techno som mozart som för övrigt var ett jävla geni den killen. men bara man gillart så är det lugnt. inte för att tjata om berlin eller nåt men om nån ska dit före mig och kanske hittar någon cool tygkasse med nått coolt tryck på så vore det skoj... det kanske är lite av ett intärn skämt men jag stavar rätt bra. puss nu ska jag gå och inte äta kött till middag, sen ska jag inte ta mig en stänkare framför tvn och sen kanske jag inte drar en fet lika kola från kuken på en neger. dvs jag själv. ska däremot prodda nåt coolt hiphopigt och gangstrigt som är en förebild för alla små hiphopkids där ute som vill vara coola men ändå på rätt sida av lagen. ps behåll klistermärket med storleken på gangsterkepsen! det är tydligen äkta

hatkärlek

eftersom det mesta på denna jord är av en karaktär som gör mig mer eller mindre hatisk tänkte jag att det förmodligen är enklare att göra en lista på saker jag INTE hatar! jag älskar att duscha och tvätta håret när man plågats av sin egen odör för länge. jag älskar klänningar. jag älskar ränder och prickar. jag älskar minimal techno. jag älskar tech house och jag älskar microhouse. jag älskar glitter. jag älskar enhörningar och jag älskar saker som är popiga. jag älskar ballonger och jag älskar regnbågar. jag älskar böcker. jag älskar bira. jag älskar ossi. jag älskar feta högtalare. jag älskar kaffe. jag älskar mixerbord och synthar. jag älskar snubbar som älskar mixerbord och synthar. jag älskar snubbar som älskar mig. jag älskar eyeliner. jag älskar sommaren. jag älskar att vara bäst. jag älskar skor med galen klack. jag älskar när folk juckar mot min rumpa. jag älskar att stänga av ljudet på mobilen och få sms som man blir överraskad av. jag älskar daim. jag älskar hanna. jag älskar ryssland. jag älskar hitler. jag älskar folk som håller käften och jag ÄLSKAR folk som låter mig va. sen måste jag trots allt skriva några grejer jag hatar ändå: jag hatar hatar hatar hatar HATAR alla äckliga horklubbar med trianglar och sköna namn som skapar en facebookgrupp och tror att dom är något bara för att dom väger 50 kg och har fula platåskor och svarta påsar på sig och silvriga halsband och ser ut som bögiga bögar och har jävligt mycket undercut och ändå spelar sjukt äcklig musik och blir helt våta i trosorna/kommer i brallan för att det är så JÄVLA HIPPT ATT HA EN ÄCKLIG JÄVLA KLUBB MED EN TRIANGEL!!!!!!!!!

lite mer saker jag faktiskt avskyr

jag hatar flygande jakob(?). jag hatar när det börjar klia någonstans när man spelar ett roligt dataspel och det går jättebra så förstörs allt av att man måste klia. jag hatar par. jag hatar dumma idioter som säger att dom egentligen är smarta men bara spelar dumma och att dom är så bra på att spela dumma är ett bevis på hur smarta dom egentligen är. jag hatar folk som använder sig av "de/dem" i talspråk. jag hatar folk som använder ordet "dock" på fel ställe. jag hatar rolling stones. jag hatar twilight. jag hatar new moon. jag hatar vampyrer. jag hatar rolling stones tröjor. jag hatar folk med rolling stones-munnen på en tröja men som inte ens har hört en rolling stones låt. jag hatar the kooks, mando diao, sugarplum fairy och alla liknande moderniteter som gud glömde. jag hatar att gud glömde mig. jag hatar folk som romantiserar dekadenta saker för att omgivningen ska anse dem som sköna. jag hatar fyrhjulingar. jag hatar en person som kör en fyrhjuling. jag hatar EMD. jag hatar erik. jag hatar mattias. jag hatar danny. jag hatar melodifestivalen. jag hatar när det är för varmt när man ska sova. jag hatar folk som inte är påsksnygga. jag hatar ambassadeur (AKA AMBA YEAHTEHATEAH). jag hatar brudar med 80-tals horfrisyr och horskor och utsvängda bleka jeans som heter något som antyder att dom är dumma i huvudet (coco). jag hatar när det kliar i fittan men man håller tal inför klassen så man kan inte klia utan att alla ser, så man måste låtsas att man kör ett luftgitarr-solo vilken är både krävande och misstänksamt mitt under ett föredrag..jag hatar folk med tunna läppar som sprutat in restaylan så att personen med restaylanet ifråga ser normal ut framifrån men som en jävla häger i profil. jag hatar tjockisar. jag hatar tungpeircing. jag hatar folk som ska klä ut sig till white-trash men inte kan släppa sin hipsterstil ens för kvällen att jeansjackan åker på ändå. jag hatar folk som är äckliga. jag hatar ringar och sjalar med dödskallar. jag hatar folk med transparanta tröjor och inget under. jag hatar nitar. jag hatar dojjan. jag hatar ed hardy. jag hatar innebandy. jag hatar svartvinbärssaft. jag hatar när mina vänner reser bort. jag hatar vissa av mina vänner. jag hatar doftljus. jag hatar latte. jag hatar snedväskor i brunt ormskinn. jag hatar hoffmaestro och boyz noiz eller vad fan skiten heter jag hatar det oändligt gånger oändligt mycket. ursäktar stavfelen men jag blev så upprörd att jag inte kunde/kan kontrollera mig själv.

RSS 2.0