gaskammare

när jag vaknade så började jag att fundera. mina tankar kretsade mest kring cheesburgare och jag funderade över hur mycket det skulle kosta att bygga en vägg som delade av min och min lillebrors rum, av cheesburgare då då. om man nu ska ha en vägg så finns det ju knappast något annat alternativ än cheesburgare tycker jag. kom fram till att det skulle kosta ca 25.000 kr, och då orkade jag inte räkna med att dom nu kostar 12 kr st (inflationen stiger och samhället är påväg ner. skona cheesburgarna!). det kanske är en ganska hög summa, speciellt med tanke på att väggen bara skulle få stå i högst ett par dagar. men jag tycker att det är värt det!

jojos hår ser ut som en uttorkad fotbollsplan

jo tjenare. jag kom just att tänka på en sak som har med syndrom att göra. vad är meningen för en doktor att upptäcka ett slags syndrom, som tex downs? det finns ju i vilket fall inget botemedel så vitt jag vet (har iallfall inte fått någon utskrift pga mitt syndrom) och den enda biverkningen av detta är att den genialiska personen som upptäckte detta fenomen får ett galet syndrom uppkallat efter sitt namn, ta till exempel john langdom down, som fann (uppfann, hoppas han fick patent) det unika syndromet downs. det enda han har fått ut av det är att hans namn och han själv alltid kommer att acossieras med downs (har dock redan tagit upp detta för ett tag sedan men kan inte släppa detta) och som en syndromisk person. aja grattis igen iallfall mig käre vän!

nu ska jag äta spagetti som jag och snubbarna har kokat ihop. tack på förhand heiiiii

madefeir

*Att man säger att man kan sova hos någon och sedan ändra sig. speciellt när de två faktorerna att det är jag som blir lurad på att bara nattgäst och att aset som ändrar sig inte kan höra av sig gör inte det hela bättre. istället är det jag som får höra av mig en liten stund innan, "är det fortfarande lungt (eller lunch som man kan andvända i vissa tuffare samanhang) att jag sover hos dig" och få ett "nej jag kan inte är hemma hos en vän som jag vert med varje dag och varje natt denhär sommaren". Det är enligt mig asigt. Men du kanske ville att jag skulle stå utanför dig på kvällen, redo med täcke, kudde, två pizzor som jag så kärleksfullt och ödmjukt (dj humble) bakat och iförd en nattmössa som på ett abstrakt med vackert och unikt sätt föreställer en besviken men ändå vacker och fluffig babyblå enhörning och säga "TJEEEENA" och få som svar "nej tyvär hon är inte hemma kom tillbaka en annan gång" och lunka hem ensam med tillbehören och nattmössan i högsta hugg helt ensam. Detta tycker jag är fy skam och sådant beteende borde utrotas och brännas på ett liten bål!!

det enda som gjort mig glad idag var då jag fick slänga ur mig en komentar till tjejen med två snedväskor. det lyste upp min dag och jag kände mig så lyckad och att jag verkligen ägde det lilla aset då hon gick förbi med sina underbara två snedväskor (anade att en av dem var i ORMSKINN!!!) och jag fick ropa efter henne att "du måste vara så himla speciell och cool som har två snedväskor, lite bättre än alla andra. grattis. mode". (jag var förstås inte ensam och det var hon, annars hade jag ju aldrig vågat gör något sådant tabu-belagt. att hon sedan möte upp en kompis och att jag gömde mig i en buske för att jag var rädd att dom skulle ge mig ludna blickar hör inte alls hit)

över och ut, som dom säger borta i staterna

ps. de blekas årsmöte hålls på görgatan 7 den 9de augusti

XOXOXOOXOXOXOXOOXOXOXOOXOXOXOXOOXOX

gleerups historia om halskedjor

idag när jag åt mat spillde jag kekke på min tischa. lite synd måstejag säa eftersom att jag nu måste gå runt med en tischa som et ser ut att jag blodat ner. en sak jag undrar över är hur man får in spexxiga och coola sker i sina inlägg? jag har själv försökt massa gånger, att spexxa till det och göra det lite extra roligt men det har helt nkelt inte fungerat. hur får man tillexempel till coola hotisontala linjer eller diverse andra saker som räknas som tufft, fränt, hippt och fräckt? måste medge att detta inlägg var totalt meningslöst, vilket jag då känner att jag är ganska nöjd med eftersom att det då platsar bland resten av inläggen (SAJJJJK). nu ska jag iallfall gå och kolla på film. vet inte riktigt vlket jag ska välja mellan "harry potter och den flammande halskedjan" eller "sagan om de två halskedjorna" BESLUTSÅNGEST_AAAAAAH!@!!!! men måste tipsa om att du är sugen på action och fantasy på hög nivå så ska du välj någon av dessa två filmer, de händer så jävla mycket och du får se allt från guldiga halkedjo till helskedjor i nickel (lite spännande att se sagan om de två halskedjorna, då gandalf visar sig vara nickel alergiker och eftersom att han fått en fejkad halskedja som han trodde sig vara guld men som var nickel få han en massa läskiga utslag runt halsen och nacken!!! tar nog den, är sugen på halskedj action idag!!)

på slutet tänkte jag nu då flasha med det enda jag kan, nämligen genomstruken text! XOXOXOXOXOXOXOXOXOXO!!!!

tack för det vänner och beundrare, halskedjor och tischor. hoppas att ni får en bättre kväll än vad jag får för att jag kan lova att den kommer att suga då jag blivit hemtvingad till en dvärg som ska bjuda mig på vin!!!!!!!

outfit

hejsan alla trogna läsare. jag har inte bloggat på ett tag, kan ha något att göra med att jag varit upptagen med att leka med basti och testa olika nyanser av rouge. men nu då jag hittat min färgskala till rouget och basti gick mot ett drastiskt öde och avled efter en lek så känner jag att jag nu har tid. På senare tid har det kommit fram många till mig och frågat mig en massa viktiga saker, och därför tänkte jag nu lära ut en av dessa genom en guide till hur ni blir lika festliga som jag öro.

Steg 10 kusr i hur man Rockar en Tischa:


1.hitta en cool tisha du kan rocka.

2.ha en garderob med tillhörande strålkastare där din tischa kan hänga då du inte rockar den

3.aldrig låda din tischa hänga i garderoben eftersom att du mestadels rockar den

4.rocka tischan

några andra tips är att du inte tvättar tischan, då skulle det festliga kunna försvinna och tischan är trotsallt inte densamma utan svettdoft (om du ska tvätta den så kan det hända att du inte kan ha på dig den en dag, vilket gör att du blir identitetslös utan tischan, och det kan vara ganska så jobbigt). En sak som passar till tischan är halskedjor, gärna galvaniserade. halskedjor passar dock till allt men en tischa och en halskedja blir den perfekta kombinationen. Ett tips på en bra tischa är en med diverse roling stones tryck på.

XOXO


city pong

dagens filmtips: Halskedjan är far till alla barnen

djurplågeri och njutning

Alltså jag kan inte riktigt sätta fingret på varför men av någon anledning har jag lite olika klistermärken på min mobil. jag tänkte förklara dessas utseende för att runda av med något helt "random".
  1. objekt: blåglittrig delfin med gulddetaljer. placering: baksidan
  2. objekt: glittrig kanin som ligger i en korg och vaktar påskägg placering: strax ovanför prathålet
  3. objekt: glittrig kanin som står osäkert med förrerna i kors och flinar denna får även högsta modepoäng för den fashionabla lila rosetten som pryder ena örat. placering: till höger på luckan
  4. objekt: glittrig kanin i rosa balettkjol och ett stort fång rosa rosor i famnen långa ögonfransar och förnöjsamt leende. till en början hade även denna kanin två ståndsmässiga öron som STÅNDsmässigt pekade rakt upp. det som sedan inträffade var följande scenario. Jag tittade på kaninen med balettkjolen. den tittar förnöjsamt och överlägset och ser stöddig och allmänt äcklig ut och jag undrar VAD exakt som ger denna kanin rätten att se uppkäftig ut och VAD som gör att den ser så jävla nöjd ut. vad ger glitterkanin nummer 3 rätten att se överlägsen ut? detta resulterade i att översittarkaninen förlorade ett av sina öron. det såg helt opropotionerligt ut och mitt estetiska sinne samt känslan av att kaninen fortfarande hade någon form av gnagar-identitet ledde till att även det andra örat försvann. numera är kaninen öronlös. den ser skallig ut. den ser inte lika kaxig och förnöjsam ut längre. HA! kaninjävel rätt åt dig (placering: känns ganska oviktigt just nu men den är till vänster på luckan iallafall)

fetisch

någon som är intresserad av att komma hem till mig och beskåda min samling platta ekorrar? de är alltså döda men inte uppstoppade för då blir de mer fluffiga och naturtrogna och det jag gillar och är speciellt förtjust i är ju just att de är platta. inälvorna som mosas ut tvättar man bara bort och man kan inte kremera dem, utan bara balsamera så håller de sig, går utmärkt att stapla om du har ont om plats men är garanterat roligare än frimärken!

RSS 2.0