jonas är naken jonas ta på dig en tröja jonas

jag har som genom ett sammanträffande fått reda på att ovälkommna individer har hittat sig in till denna underbara blogg. detta stör mig egentligen inte, men eftersom att ingen har blivit tvingad att kolla på detta forum så, så behöver ni inte känna er särskilt träffade. detta är, iallafall för mig, ett ställe där jag kan få utlopp för min ilska, ha roligt (eftersom att jag trots allt är så sjukt jävla rolig) eller bara skriva om saker som har hänt och som stör mig, som en blogg trots allt är till för (?), och om ni inte gillar detta/känner er träffade eller rentutav sårade(?), så är det bästa och faktiskt enklaste alternativet för er att bara sluta läsa. Tro för all del nu inte att jag ber er att sluta läsa, tvärtom, jag tycker att det är jätteroligt att vi fått fler besökare och att vi med dessa inlägg faktiskt kan uppröra folk, och om ni som sagt "mår dåligt" av det som står, så borde ni sluta läsa, för jag kommer iallfall inte sluta skriva och bloggen kommer absolut inte byta inriktning, utan den kommer som den alltid har gjort, att handla om snedväskor i brunt ormskinn. faktumet att folk i min omgivning tager åt sig av kritiken som står skriven nedan, anser jag bara konstigt och naivt, att ni tror att det handlar om er, då vi faktiskt inte nämner namn (med undantag för inlägget "söt" då somliga namn nämndes, men detta behöver ni inte ta personligt, det hade ju faktiskt kunnat vara så att dessa namn bara är påhittade kodnamn som slumpmässigt stämde in med era.). om ni orkat läsa hit så kan ni ju som känner er träffade och sårade och allt det där fortsätta läsa följande faktorer och försöka att förstå vad jag försöker att få fram med denna meningslösa och förstörande text.
1: Det nämns som sagt inga namn (undantag och misstag som jag redan tagit upp, tänker dock inte ta tillbaka någonting, eftersom att det bara är så jag tycker och bara för att ni stör er på detta kommer jag inte att ändra på mig åsikt. visst, jag kan med heder kvar (hehehehe) medge att det kan ha varit omoraliskt gjort, men då vill jag också påpeka att ingen någonsin nämn min moral, och antagligen då inte heller kommer att göra. och sedan så är det faktiskt så att bloggen var till första början, och är fortfarande ett sätt för mig att kunna kommunicera med min vän, vilket jag har lyckats åstadkomma, och kommer därför att fortsätta med) därför är det, ni som tar åt er som kritiserar er själva, genom att känna er träffade av det som står.
2: vi har här på legoman absolut inte skrivit någon negativt om om denna ormskinnsväska, eftersom att vi faktiskt älskar den. om man läser grundligt står det bara om hur fin, underbar och älskvärd väskan är, och hur mycket den förgyller min dag, så du/ni som tar åt er, gör er själva en tjänst och var inte så vrång.
3: att EN person tar åt sig när det står (positiva?) saker om en väska är absurt, och att någon kan tro att "denna" är den enda som äger en sådanhär väska är bara generande, inbilskt, uppblåst  och inskränkt.
4: faktumet att ett inlägg är skrivet klockan 04.00 på natten är bara godtycklig fakta, som absolut inte är värd att notera. jag skulle helst vela slippa att tänka på det, men jag kan inte sluta grubbla över varför det skulle vara mer patetiskt vid ett klockslag än vid ett annat..

detta var sista inlägget jag tänker ägna personer som stör sig eller känner sig träffade, för jag har nu givit er en mängd olika anledningar och förklaringar, bara för att jag är äro en sådan godhjärtad människa. jag hoppas att ni får en fin valborg och sådär.

PS. NI ÄR BARA AVUNDSJUKA!!!

åh så roligt med kommentarer föresten jag blir helt lyrisk!!!


ni vet att ni älskar mig ( som dom säger borta i staterna)


alla brutna ben gör olika ont, riktigt bra princip, looodarsvenskar

Fick en kommentar i föregående inlägg angående ormiskinnsväskan (alltså denna bloggs totalt extraordinära innebörd).

Postat av: anonymus(jag tänker inte nämna namnet här om personen inte vill bli uthängd för våra miljontals läsare.)

Känns nästan som att jag ska ta åt mig med den bruna väskan av ormskinn i plast I LOVE IT!

XOXO

som svar på detta: Du får ta åt dig om du vill, det är ett fritt land och du gör som du vill såvida du vill ta åt dig kritik eller icke, det är inte innom mitt intresse. men jag kan säga som så, att kritiken till mycket stor del är riktat mot väskan och inte dess bärare. kritiken är inte heller negativ, utan som du kan(?) läsa så står det mycket positiva och vackra saker om denna väska/kreation, och då tycker jag inte att du ska "ta åt dig", eftersom att det låter så negativt. jag tycker istället att du ska vara glad för denna fina respons på objectet ifråga. du och väskan kanske kan fira. kan gå ut, kanske sätta er på en uteservering och taga en drink med ett paraply, umgås och vara glada, för syftet med väskans existens är väl ändå i grund och botten att skapa kärlek, som den nu i detta fall verkligen har lyckats åstakomma! men detta kan snabbt förändras, och det är den punkten som jag tänkte gå in ¨på nu. först när jag läste detta inlägg, blev jag glad och lycklig, men mest för din skull. att du faktiskt fick se detta arbeta och den tid vi lagt ner på att hylla något som (lycko dig) äro i dina ägor, och jag förstår varför varför du "LOVE IT!". men iallfall nu och tillbaka på spåret jag var inne på, alltså det i denna kommentar som gjorde mig sjupt upprörd, och det var faktummet då du nämner att denna väska är i plast. jag tappade nu helt respekt och passion för denna och jag vet inte ens om denna är värd att nämna i denna ulta-fashionabla blogg, och plast är någoting som helst inte ska nämnas i bloggosfären. har helt tappat insperation, och är i djup depression att denna väska inte skulle vara i äkta ormskinn ( där är nästan som om man skulle få reda på att ens nyinköppta moppehanskar i äkta läder, inte alls är äkta säder utan något slags syntet-material). jag vet inte vad som kommer att hända nu, eftersom att större del av denna blogg faktiskt går ut på värkor i denna sort/art. njag hoppas att det bara var något du sa sent slumpmässigt och spontant, och att du absolut inte menade det. ormskinn=plast förstör hela min livs-ideologi, och allt jag någonsin gått in för har gått i botten.
XOXO vet jag inte ens vad det betyder, men jag antar att det är något coolt, kanske något rockigt. ett rockigt atribut som sticker ut från den sockersöta och rena stilen.

en sak tilll, är det någon som vet hur man lindrar gula-buffaloskor-relaterade-skador? stukade nämnerligen foten rejält iförd dessa och har haft ont sedan dess. men det sägs ju "en gul-buffalosko-skada är ett privilegium unnat få", så får väl ta det med en nypa salt och fortsätta andvända dessa, det är ju trots allt gula buffalo, och sådana kan man ju inte dissa pga en svullen fot och en skada som antagligen kommer att fördärva mitt liv.

ni vet att ni hatar mig. glad valborg (festa, supa, maria ungdom, hångla, ligga, vidka, brasa, umgås, kröka, ha roligt, spy, bli bustet, marlboro light, nickokick, nattenpipa, technosjorta etc etc.)


söt

JOOOOOOOVAAAAAAAN huj måj du jovan?!?! joooovaaaaan!!!!!!
JOVAN äj jolig, jovan äj söt, jovan äj sjön. viktoj är ännu joligaje. fast veeedaaaaj äj inte jolig:(:(. vedaaaj skjattaj inte åt mijna sjämmt. han äj en hycklaje, han skjattaj inte åt mejj fast jag är jätte jolig, han himmlaj baja med ögonen. och jag vaj däj, jag äj jolig ,hela min näjvajo äj jolig, allt jag jör är joligt , men han skjattaj aldjig..
nuv skav jag eta hejdå och kjaaamizaar!

överflöd

Tja! jag är tuff, jag är skön. jag är rolig, jag är söt. jag är charmig, jag har vänner. jag festar och jag dricker. jag har en snedväska, jag har ballerinas, jag har en kofta och ett halsband med ett hjärta. jag gillar mode och jag läser elle. jag har en egen blogg där jag skriver om mitt onaturligt intressanta liv och om dagens outfitts, om hur mycket pengar jag lägger ner på latte och shopping i månaden och om min översöta pojkväns underklädespressent rådfrågad av min fader. jag fann min identitet genom facebook, där jag känner att jag kan vara migsjälv, och jag vågar prata och skapa relation med dom jag egentligen aldrig skulle tala med. på facebook kan jag uttrycka mina åsikter och argumentera för rättvisa på så sätt genom att gå med i diverse grupper. tex "jag är en av dom som ogillar socialdemokraterna", "MUF" eller "mot gatuvåld". Med detta känner jag att jag kan göra skillnad. att jag har fått en personlighet, och därmed funnit min (nuvarande) identitet. eller justet, inte att förglömma, personligheten har jag nog inte fått genom facebook trotsallt, eftersom att den förträffligt nog sitter i snedväskan du bär. ( om jag ska berätta mer så har det inte speciellt mycket att göra med hur du bär snedväskan, vilken storlek eller färg den är i etc etc, utan det mest viktiga och som gör att du får en stark och unik personlighet, som sticker ut ur mängden, har oftast att göra med såvida snedväskan du bär äro i ormskinn eller ej. och bara faktumet att du äger en eller flera av dessa underbara kreationer gör att din personlighet blir lite mer värd, speciell och intressantare än den varit utan denna snedväska.)

dagens outfit: ett par neongula buffaloskor, sitter son en smäck över mina vristlösa välskapta ben!

hos psykologen

-hur känns det då när du får höra ord som syftar på din apighet?
-det är ganska jobbigt eftersom det är rätt svårt att dölja... men jag vet ju att jag inte är en apa på riktigt,det är bara som de säger
-hm... jag förstår att det är jobbigt men det finns lösningar för att identifiera problemet, har du hört om spegeln?
-ja jo jag har provat att kolla mig i en sådan men det gav inga resultat
-okej jag tror att jag efter att ha tittat lite noggrannare kan ställa en diagnos nu.
-oj det var snabbt vad lider jag av?
-diagnos: apa. jag är ledsen att behöva meddela att du lider av kronisk apighet
-vaaaaa är det sant?!
-ja man kan ju tycka att du inte skulle bli alltför förvånad och tyvärr finns det inget botemedel, men du ska få visitkortet till en bra stödgrupp

image9

update

dagens vikarie: update med bild

till vänster: normal vikarie, till höger: extraordinär välskapt vikarie med perfekt avstånd mellan ögonen

image8

alkohol

dagens outfit: blå/turkosa ravebyxor. nya, fina och fräsha. har dock gått hål på knät efter tragiskt raggande på sparkcykel. detta matchar jag såklart med en av mina snedväskor, kanske blir den i ormskinn idag (för omväxlings skull)

dagens mat: schteekt sake med romsås. en 10årig fjunig sake. sake är för er som itne vet det en fisk.

dagens misstag: sake är inte en fisk. lake är en fisk. sake är en japansk alkoholdryck. men misstag kan ändras och omvändas till något positivt. detta tycker jag att vi höjer våra sake-fyllda dricksglas och skålar för!

dagens samanträffande: det är tur att nummpret till akut-avdelningen för psyktiskt chocktillstånd står på en lapp på väggen bredvid telefonen. "Jo hej personen bredvid mig pratar i en häftaparat om att kastrera denna människa/sake(fisk/japansk alkoholdryck?), jag misstänker starkt att personen ifråga befinner sig i stark pryskisk chock och behöver hjälp snarast!"


dagen vill ha: ett par skor i klang-andra. med klang-anda syftar jag på ett par skor som är helt opropitionerade (amputition?) till kroppen. dessa skor är då heller varken snygga, bekväma eller praktiska. vem vet, det kanske är mode.

dagens skiva: 6-ton barn

dagens vikarie: dagens vikarie är underbar. kan inte beskriva det, men jag kan säga som så att hans ögon inte alls sitter med en knappnåls tjocklek ifrån varandra. hans ögon är helt normala och har ett helt normalt avstånd ifrån varandra. så som ögon ska vara.

ni vet att är älskar mig(???),,,


essemess

Onämnbar#1: Jag e inte tjejen som slösar bort mitt liv på att sova, äta och spela mobilspel
Onämnbar#2: Nej? Om du syftar på dig själv (vilket jag antar att du gör trots mitt nej till svar eftersom vi oftast kommunicerar med ironi) så brukar du ju vara med mig och skratta åt palle kuling och skjuta folk med laser också!

dom dom dom dom dom dom dom-dom-dom-dom-dom

dagens outfit: sjömansmössa och extra stor jävla pelikannäbb i gul papier mâché. dykarhjälmen används eventuellt ifall en resa på de sju haven skulle bli aktuell.

image7

hej

Palle Kuling är en godispåse, tablettask och choklad av Cloetta Fazer. Dessa har olika omslag med olika bilder på som man kan samla. Palle Kuling är en kul pelikan. Det finns ett kasettband med Palle Kuling som berättar om när han var på äventyr på de sju haven.

De olika sorterna:

- Palle Kuling ask, 23g (Har från att ha varit en ask som funnits i näst intill varje matbutik, blivit en väldigt svår tablettask att få tag på)
- Palle Kuling Jelly Beans lösvikt
- Palle Kuling Mjölkchoklad
- Palle Kuling Pärlor lösvikt

Som vi alla kan notera ovan är den 23 grams Palle Kuling-asken numera mycket sällsynt och svår att få tag på, vilket genast ger mig idén att gå ut på Palle-Kuling-Jakt. Återkommer med uppdateringar.

Skepp ohoj!

RSS 2.0