bertoollld

För en gångs skull måste jag tillstå att jag inte riktigt håller med dig på vissa av punkterna du nämner. Visst, det skulle ju vara sjukt soft med tex. Ett öga, och vem vill inte kunna äta mera (för det behövs ju)? Iallfall tänkte jag en hel del på detdär med att det skulle vara mer ekonomiskt, med tanke på ex. Smink. Där tycker jag, med min åsikt att du har helt fel. Och nu talar av erfarenhet, och med två munnat skulle man behöva förbruka mins ett rött läppstift om dagen, vilket inte skulle vara speciellt ekonomiskt (pratar somsagt av erfarenhet eftersom att jag själv andvänder ca ett läppstift om dagen, och om en normal person med normal förbrukning av detta underbara läppstifts fenomen skulle ha två munnar skulle man behöva minst ett). Man måste också tänka på att dom dagar man har gymnastik måste man ha extra läppstift också, fotboll eller höjdhopp blir inte detsamma utan rött läppstift. Jag tror faktsikt att när du läser detta och tänker igenom vad du senaste skrivit, ändrar dig och håller med mig!


heihei


evolution

Jag kom på en rätt intressant grej, varför är det så att vi har två ögon och en mun? jag antar att det är en ganska udda fråga och de flesta skulle väl svarat "det bara är så" eller att man har två ögon för att det ska bli skärpa och man bara behöver en mun och blabla. Jag tycker det är naivt, och kom fram till hur sjukt mycket ballare (och mer praktiskt) det skulle vara om man hade bara ett öga, och istället två munnar. jag tänkte skriva en liten lista med fördelar för att övertala er miljontals frågande läsare:
- du behöver bara sminka ett öga, eftersom du bara har ett. det blir mycket billigare eftersom du bara behöver ett enda slipat glas till glasögonen, det går åt mindre mascara... ja det skulle alltså vara väldigt ekonomiskt att vara enögd
- du kan äta mycket mer med två munnar. då skulle man också bli överviktig av det förhöjda energiintaget, och då skulle evolutionen utveckla oss så att vi förbränner mycket mer, och om några miljoner år kan vi äta dubbelt så mycket utan att bli tjocka!
- om du inte kan välja vilken nyans du ska ha på det röda läppstiftet, ta en färg på varje mun!

det finns så många fördelar med detta att det inte skulle gå att skriva alla, därför får det räcka med det lilla smakprovet. tråkigt nog kom jag på en nackdel också, det är att om man bara har ett öga, så blir den där ögonbindeln man har när man sover mycket mindre och liksom rundare och då kommer inte texten "the bitch is sleeping" broderat på rosa fluff få plats. det är ju ganska synd, men jag antar att man lär sig leva med det...

BÖNAN

Åh nej jag hade inte ens läst om dannys sjuka. Min dag som var så perfekt har nu gått i spillror och jag vet inte kom det kommer att gå över innan denna konsert kommer att utföras. Jag som just hade hämtat mig efter depressionen orsakadav tokihotel-bills halsmandelskada, och nu kommer detta som praktsikt taget nästan är ännu värre!? Vart är världen påväg egentligen kan vi itne lägga ner lite mindre pengar på skatt som går åt dom sjuka som skulle dö utan våran hjälp, och pengar som går till att stadga ett samhälle som vi och våra barn och barnbarn och barnbarns barn osv osv ska leva i och lägge ner pengar på lite viktigare saker istället som tex att hjälpa kändisar såsom danny och bill när dom faktsikt BEHÖVER VÅRAN HJÄLP?!?! vart är samhället påväg egentligen?! Aja iallafall där fick ni läsare och min kära kollega nys om min upprördhet efter denna bisarra nyhet.

Aja iallafall, kom just på att jag hatar bönor väldigt väldigt mycket eftersom att det är äckel äckel! Men trots detta så envisas jag med att äta dessa äckel äckel bönor? Jag tänker efter och ställer mig själv frågan "varför äter du dessa bönor". För kommer jag inte på någonting, tänker att jag kanske vill leva nyttigt och äta lite bönor, lite gas om dagen är bra för magen eller att jag kanske tycker att det är någon renlevnadsstandard. Men eftersom att jag varken bryr mig om vad jag äter och eftersom att jag redan fiser ganska mycket dagligen så kan det inte vara pga någon av dessa orskaker. Därför kom jag på det slutgiltiga och ända rätta med denna fråga, och jag får faktsikt det som slutligt sver på varje fråga jag ställer mig själv (vilket är ganska så många). Svaret lyder: "det kanske är mode."


nu måste jag erkänna att detta inlägg blev ganska osammanhängande och analfabetiskt, men jag måste då också skylla på danny och nyheten med hans hälsa. Hoppas att du måt bättre sedan babe;) juste måste också hälsa min påminna min kära kollega att lämna lite bertold kvar till mig också (skulle vara GANSKA så egoistiskt om hon tog hela godbiten för sig själv!)


puss slash hananan i flaggstången

MIN FOT HAR SOMNAT OCH DEN KILLAR OCH STICKS!


Beeeeeeeeertooooold aaahhhh

Åh! Oh! vilken lyckans dag! EMD i direkt-chatt gör mig alldeles lyrisk! Kan inte tänka mig en härligare kväll, det är helt klart den bästa dagen i mitt liv också. Jag och Bertold kanskekanske ska ses sen, bara för att jag ska få tillfälle att utstöta tillfredställda läten som "Ah åh mmmmhh oh! Bertold!"
Läste i gårdagens Metro inför skrivsläppat av ÅRETS PLATTA  A state of mind hade stackars lille lille Danny blivit sjuk och varit jättestressad och pressad och gått ner 5 kilo och mått uselt och jag klarar inte av det att tunén kanske blir inställd ååååååååååååååååååååååååå jag har ju köpt biljetter och väntat och sett fram emot detta i en evighet och nu kanske det inte blir av och allt jag vill är att se och kanske kanske röra bara lite. och säga heeeiii. Men det viktigaste just nu är såklart att Danny får vila och ta sig igenom den svåra perioden och att han mår bra igen :( <3

Satt idag och tänkte lite allmänt och sådär, och som ofta konstigt nog landade mina tankar på vikarier. Måste erkänna att jag älskar dem, först och främst kom jag fram till att jag saknar "wiii" (det lilla ljudet uttras samtidigt som man för pekfingret och tummet mot varandra framför sitt ena öga som man blundar med). Jag var kär i hans tätögdhet och hans onaturligt ihop-wiiiade ansikte. Underbar...

update

fråga till EMD (erik, mattias och danny<3) lyder:

"hejsan! jag är ett stort fan och läste just en artikel med er i metro (rev ut bilden och satte upp på väggen bland mina andra bider, skivomslag, autografer, näsdukar, smutsiga underkläder, sopor, naglar, könshår, kroppsvätskor med mera). iallafall såg jag där att det stod att folk inte tror att ni klarar er på egen hand. detta tycker jag är oerhört dumt eftersom att jag iallfall har fått uppfattningen om er som att vara tre starka, självständiga och käcka pojkar! Men då kommer jag till frågan, hur blev ni det? Kan det ha något att göra med att ni alla tre blivit knullade av varsin 6 meter lång penis/snopp i era unga liv? Nu är jag ju inte säker på att ni har blivit det, men eftersom att jag är ett sådant fan av er och tagit reda på så mycket fakta anser jag själv att med eran utstrålning och karisma att det verkar som om ni har varit med om något sådant. Och om ni nu har det, så har jag lite följdfrågor på det också. Hur känns det? Blir man en bättre person? Var hittar man dessa 6-metriga åderpålar och framförallt om man ska göra det ensam hemma eller i sällskap med en förälder. Och om nu detta inte har hänt så ber jag om ursäkt, nu kanske ni blir ledsna och avundsjuka och känner längtan efter detta, låt mig kalla det 6-metriga vidunder. Svara gärna på frågan!


//EMD_galen_sot_albino_upphetsad_tokio_hotel_cubus_mumin_girl_95@"


adahow

Idag är en stor dag i mitt liv. Förmodligen den största faktiskt. Jag tror att denna dag är större en den dagen då jag föddes, vilket faktiskt var en ganska viktig dag för just mitt liv, men denna är iallfall viktigare. Oh jag är alldeles uppspelt, det är nämerligen så att man kan ha direkt-chatt med EMD ikväll (sidan nämner jag inte pga att jag inte vill att alla ni läsare ska fråga före,,,) nu tappade jag bort mig ett slag. Iallfall så kan man chatta med självaste EMD, och för er som inte vet vilka det är är det idol-hunk-snygg-killarna från tv4as idol program. Jag har inte riktigt bestämt mig för vilken fråga jag ska ställa, men jag funderar på något i stil med "har du fått en 6m kuk uppkörd i röven någon gång så att den kommer ut genom munnen. Isåfall, hur kändes det? Är det någonting man borde prova på? Ska man testa det med någon vuxen i närheten" etc etc. (anledningen till att jag ska fråga detta har absolut inte att göra med att jag är omogen och äcklig, utan för att jag har gått runt och reflekterat över detta ett tag och inte kommit fram till någon slutsats och därför vill testa någon med lite bredare kunnskaper och mer erfarenhet än vad jag har. Och anledningen till att jag reflekterat över detta ett tag är ju inte att jag är äcklig, autistisk och har grava psykiska störningar. Nejnej)


kom bara att tänka på en annan sak också och det var att stavningsrättaren eller vad fan det är i word föreslår "aidsfall" istället för "isåfall" , känner datorn på sig att det är jag som skriver eller är det bara en slump? Värt att tänka på iallfall.


over and out (hehe;);))


pinsamt

Det är tämligen lustigt att komma till insikt, och när man efteråt reflekterar över det är det kanske inte helt normalt att ha en ganska lång ganska seriös diskussion om hur lång kuk en person rent sammanlagt fått om alla gånger skulle vara adderade, och jag hoppas få se en sammanställning, slutsats och analys samt matematisk beräkning snarast av min bloggkollega. Nyss satt jag där och pratade på energiskt och insåg att mobilen dött först när mina kukrelaterade frågor inte besvarades. pinsamt.

hallaannd

Jag kom att tänka på en sak idag som jag själv skulle tycka var lite käckt. Det var att man skulle ha knä-skålar på båda sidor om benen, så att när man ligger på mage så skulle man liksom kunna böja benen uppåt så som man gör när man ligger på rygg, hade inte det vart lite knasigt och käckt? Går det att fixa eller är det bara ännu en dröm för min del? Iallfall så låg jag på en sten och tänkte denna tanke, och just när jag tänkte så kom det som från ingenstans fram en gubba och började prata om bävrar med mig. Måste säga att det var ytterst intressant och att mitt nya favoritdjur är bäver (min kompis pratar också som om hon har en bäver i munnen, det kanske blir lite roligare att vara med henne nu när jag kan tänka på att hon har mitt favoritdjur i käften. Då kan jag låtsas att jag är med henne för bävern och inte för henne). Han berättade också om att man kan fiska lake i sjön, det tyckte jag var lite roligt eftersom att det har pratats ganska mycket om lake i denna blogg, och det var nog orsaken till att jag skrev ett inlägg nu (glömde bort varför jag började skriva från början det var därför jag berättade lite om min tanke hehe skojigt hehe), att min redaktions-vän skulle få reda på att hennes favoritfisk kan fiskas i en sjö nära mitt hem. Denna fisk avnjutes helst med ris-drycken sake!


När det ändå var påtal om min redaktionskompis undrar jag vart du är och jag hoppas att du skriver ett inlägg och förklarar det för mig så fort du set detta!!!!!!!!!!!!!!(jag vill nämerligen att du ska l'ra mig hur man gör såna fräcka linjer och fet text som du gjorde i tidigare inlägg)



hejhejhejehjehej out and over


annahlala

Åh jag älskade höjdhoppet. Det var riktigt träning, äkta kärlek. Nej nu pratar jag bara på. Vad vet jag om klärlek egenligen? Den enda riktigt kärlek som jag någonsin fått uppleva (förutom djurporr), som visserligen var riktigt stark, var den till den bruna snedväskan i ormskinn. Denna dog dock ut när jag fick ett hum om att ormskinn=plast.. nu när jag iallfall är inne på spåret kärlek kan jag ju berätta om hur jag ser på detta, så kan vi se om min vän sedan håller med mig eller inte. Det finns dock flera sätt att visa sin kärlek på. Förjande är några exempel som jag av erfarenhet själv har andvänt mig av.

  1. äkta kärlek är en bokstav och ett hjärta på msn.

  2. Kärlek är en PA press, en lång och aningens osammanhängande presentation "@" där det står om allt från minnen på stan och galna nätter i lilla alby.

  3. Kärlek är ett 2 minuters strul på elverket, sbn eller annat liknande inneställen.


Och kom ihåg att jag talar av erfarenhet, och om du verkligen gillar någon och vill visa det så funkar dethär alltid.


om höjdhopp (allmänt)

Då man får välja att utföra en valfri aktivitet är det tämligen självklart att jag väljer att inte utföra någon aktivitet alls. så långt är vi klara. dock kräver vissa situationer ett visst engagemang och dagen till ära skulle vi jogga (jogga=sitta på gunga). haken var den att vi måste jogga under uppsikt, och att gunga/jogga anses inte som en tillfredställande idrottsaktivitet, alltså ändrar vi oss snabbt till höjdhopp. höjdhopp vill vi absolut inte hoppa för att salen är obevakad, höjdhopp vill vi hoppa för att höjdhopp är roligt underhållande och stimulerande för både kropp och själ. med viss stolthelt hade jag under lektion ett saxat snyggt över 90 cm, men då ribban höjdes till osannolika 1,20 fick jag plötsligt väldigt ont i magen (och var således tvungen att vila, bara litelite). denna lektion började bra. med en osläcklig glöd och entusiasm och sprättande energi skuttade jag över ribban som en liten dvärgkanin på grönbete, eller en kanin som lockas med små chokladglasserade morötter etc etc. detta var det första hoppet. efter det kände jag mig något mindre full av energi, men jag tänkte att det förmodligen bara var ett tillfälligt chocktillstånd över ovanan att sätta kroppen i någon form av fysisk aktivitet. samtidigt skådar jag min vän som med kraftansträngningar accelererat hastigheten fram till ribban, där energinivån tyvärr dog ut och resulterade inte i något hopp alls. själv gör jag ett snitsigt hopp och nära att bryta både rygg och armar landar jag lyckligt på mattan. på tillbakavägen händer något, och jag ställer mig frågorna: varför flåsar jag (anfådd)? varför bankar hjärtat som besatt? samtidigt tränger svetten fram över hela kroppen och i ansiktet som samtidigt antar en rödflammig, upphetsad och tämligen utmattad ton. efter en springsträcka på högst tio meter där jag tar mig fram i ca 1 km/h samt ett kliv-hopp (där jag nästan trasslar ihop mina downsiga ben utan koordinationsförmåga) på 90 cm är min kropp förbi av trötthet. jag kan icke förmå annat än att bege mig till den mörka plinthörnan och försöka reparera de kroppsliga och själsliga skador som denna oerhört ansträngande aktivitet orsakat. sedan vilar jag på tjockmattan, vilar i en fotölj, kommer hem och sover i sängen. kan bara skylla detta på en enda sak:


eftersom jag inte kom på en enda (godtagbar) anledning till vårt mycket dåliga fysiska skick flashar jag istället lite med denna feta text samt två horisontella linjer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Nu väntar jag bara på sällskap i skrivandet/respons och/eller eventuella förklaringar/godtagbara anledningar. Kan eventuellt ha något att göra med den dåliga lungkapacitet som upträdde efter hyperventilerandet då jag fick reda på att ormskinn=plast. ärligt, det har förstört en hel del.

måste bara som ursäkt tillägga det olämpliga och omöjliga i att springa som en dåre i en j-kurva och luta innåt och se helt galen ut för att sedan slänga sin kropp i en bananliknande rörelse över en pinne typ 2 meter upp i luften och sedan landa i en matta. det borde finnas bättre sätt att utnyttja sin tid. puss och trevlig kväll

Om henrik

Henrik är snäll han är söt och han är gudfruktig


aj lajk ju soft

Åh jag kan inte undgå att tro att det förra inlägget var tillägnat mig (eller dock kan jag inte vara riktigt säker, du kanske har fått minst ett dussin prettobrillor med shadade glas bara idag?), det var väldigt fint och snällt sagt och jag tycker inte att det är något negativt att bara äta, visst man kanske blir lite rultig, men tänk såhär att då blir man mjukare och kan faktsikt lägga sig ner och sova vart man vill om man är trött, och man behöver då ingen madrass för fettet är så tjockt och det blir mjukt iallfall (förlåt om det blev lite gelet och osammanhängade där i slutet, blev bara så uppspelt i tanke på att ligga och sova på diverse hårda ställen utan att känna att det är hårt!!!)!!


Dagens Händer: Gudfruktiga


cool

Ville bara ägna dagens tack åt min älskade vän, tänkte ta upp vilka punkter som gjorde mig extra glad just idag:
  1. att jag fick ett par prettobrillor med shadade glas. tack!!! <3<3<3
  2. att vi alltid äter när vi är tillsammans. vilket dock inte är något negativt i sig, möjligtvis konsekvenserna
  3. att du är ett stöd som håller med om att alla jävla stålboomeranger ser ut som urtidselefanter och är grymt äckliga. inte cool!

acopalyptys(eller så)

Jo hejsan som svar på detta, som jag dock redan jag tycker att du har fått efter den rentutav vilda diskussion vi just haft om kvinnans könsorgan, är att fittor är sjukt äckliga. Och slemhinnor är förövrigt världens äckligaste ord, jag får kväljningar bara jag hör det och jag måste säga att jag nu ligger och kvider i tanke på en sådan. Jag ska inte gå in på detaljer, eftersom att jag inte vill må sämre än vad jag redan gör. Iallafall håller jag definitivt med om att kukar är softa, det är nästan som en liten snabel. En fråga nu, är det bara jag eller har jag blivit besatt av elefanter? Vad jag än tänker på så kommer ämnet urtidselefant, snabel, missbildad elefantunge eller annat inom elefantämnet upp i min skalle. Är det konstigt eller är det bara en fas (brun snedväska i ormskinn)?

Måste också få ett svar i ämnet hur det går med kollagen, ska bli enormt spännande att se dom när dom är klara, hoppas att dom snart är klara också för snart ska ju det nya projektet "före och efter 13 åringen förlorade sin oskuld", intervjuer med sex-offer och vänner till dessa. Detta projekt kommer förmodligen att bli mycket intressant och jag kan knappt bärga mig tills vi kan börja arbeta med det.


Med vänlig hälsning en sprallig Arno Cost


könsorgan

den eviga frågan om män eller kvinnor är det ledande könet. är män bättre än kvinnor? som den helhjärtade feminist jag är anser jag att det bör råda en mycket human och vacker jämställdhet. MEN, här kommer det, rent könsligt är männen överlägsna, vilket jag anser vara hela grunden till den mansdominans som än idag existerar. efter en synnerligen långdragen diskussion om kvinnliga arter av urtidselefanter kom vi in på hur konstigt det är att "dra en pull" som vi lite fyndigt kan uttrycka det. sanningen är den att fittor är synnerligen äckliga och osmakliga och vulgära och innehåller massa utvidgade slemhinnor som fördärvar den kvinnliga sexualdriften. män däremot har lyckan att i princip ha lämningar från urtidselefantens ansikte mellan benen. kukar = coola. kukar är ju liksom softa, bara raka och inget slem. rätt och slätt, enkelt och dominerande. rent intellektuellt och kroppsligt i övrigt är män och kvinnor lika bra, men en sak är säker, fittor är INTE softa.

sample

Ojojoj detta inlägg var verkligen ett som jag reflekterat mycket över de senaste minuterna, men mest var det över två saker.

1: kepsen man får från glassbilen är absolut inte överflödig och onödig, det är det som gör det värt med glass och tänk på: en glass tar slut, en keps ger dig en stil för livet.

2: detta var det som jag funderade mest över, och det var faktummet att du tycker att "ninae" bara kom på köpet och var överflödigt, detta är fel och jag tror inte att du gjort tillräckligt med efterforskning och du har absolut inga belägg för att säga så. Därför gjorde jag själv lite efterforskningar, för att kunna bevisa att du trots <3wikipedia<3, också kan ha fel ibland. Först så sökte jag efter "ninae" på wikipedia, där jag tyvärr inte fan någonting. Sedan tog jag till mig mod och klickade mig in på youtube, där jag sökte efter det. Efter lite letande och mycket kärkek hittade jag då Villikumnnu Yeshu Ninae, som är en sjungande, dansande, trumpetspelande och glad arab. Jag tycker att det är mycket konstigt att vi har missat detta, och jag hoppas att du inser ditt misstag och att du aldrig glömmer ninae igen.



och jag måste bara nämna att jag är super-duper-truper-jätt-smätte-glad just nu, jag känner verkligen att vi har hittat tillbaka till den gamla roliga banan, trots alla dessa mottgångar i form av arga kamrater och hämdaktioner. Och nu kanske ni undrar vad jag menar med roligt, eftersom att jag innerst inne känner på mig att alla människor inte förstår det roliga med adhd-albino-kaniner, näskollage, mode, klang, snedväskor och urtidselefanter (dock är det ststnämna inte roligt utan mest bara tragiskt, men man kan ju försöka göra om det till något roligt, när man inte ifall om man ska skratta eller gråta).


Artus Äcklius

Enligt min ytterst professionella åsikt kan jag hålla med om att Hot Chips senaste skiva "gjord i mörkret", som det då skulle heta på ren svenska, faktiskt är riktigt jävla usel. Tror jag, orkade aldrig lyssna.
För att utreda detta mystiska fågelbegrepp gick jag in på Wikipedia.se (wunderbar sida!) men till min stora besvikelse kunde jag inte hitta någon information om hurvida de bygger bon av saliv eller ej. däremot fick jag en ny mycket intressantare kunskap som jag tänkte dela med mig av nämligen: svalans underfamilj heter
Pseudochelidoninae (detta får mig att tänka på en man som under svårt lidande leker hjälte-kommunist, då pseudo betyder ungefär "låtsas", Che är smeknamnet på denne Guevara, lido påminner om lida, och ninae är liksom bara på köpet. typ som kepsen man får i glassbilen, överflödig.) Det jag skulle komma till var egentligen att denna familj har en annan underart, nämligen AFRIKANSK FLODSVALA. var bara tvungen att skriva det med stora bokstäver, ni förstår säkert själva varför...

sov du lilla videung

Ja jag måste tillstå att väskor är ett ämne som mycket enkelt och därmed också mycket ofta dyker upp i denna blogg. Detta har jag, som en av redaktörerna har på legoman dock inget problem med, eftersom att värkot fakiskt är en av mina stora passioner (hallå det är ju faktsikt mode).


måste också meddela att jag just vaknade upp ur en liten dvala jag hamnade i under några konstiga omständigheter, iallfall vaknade jag upp hur denna dvala och märkte att hot chip skivan "made in the dark" spelades förfullt, utan att jag lagt märke till det (skyller förstås på dvalan). Detta är förstår mycket traumatiskt då det är så att jag avskyr hot chip, och jag flög upp som en hungrig urtidselefant och var tvungen att stänga av. Hoppas att jag någon gång kommer över detta (jag skyllet förstås på dig eftersom att det var du som förde in denna haemska musik i min dator).


Dvala låter föresten som svala, och svalor tycker jag är oerhört äckliga, eftersom att dom bygger sina bon av saliv (eller är det bara någonting jag fått för mig?).


hejhejhej

Nej ett urtisdelefant kollage skulle vara både outhärdligt för en person att skapa, men också för andra individer att kolla på (skulle dock kunna göra ett att sätta upp i gnidares eller andra onda lagbrytares fängelseceller, då behöver man inte tjeta över milda fängelsestraff längre nej ojojoj). Men nu ska man inte vara för hård mot urtidselefanterna (eller tänker mer på en specifik just nu, eftersom att jag för tillfället bara känner till en), det är ju faktsikt inte deras fel att dom ser ut så, skyll istället på deras föräldrar som inte avlivade elefantungen i tid ( nu vad jag kanske lite känsloklall, men så ska dom tas, som dom säger borta i staterna:P:P)


läste brevanonsen nedan och kunde inte låta bli att fatta tycke. Min rödaögda albinokanin har nämligen utstött annorlunda ljud på senaste tiden, och som jag tolkar det så verkar det som om han behöver en brevkompis med en sådan speciell livsstil som du. Min kanin är ett halvår, han är glad och busig och somsagt rödögt. Så alla ADHD barn, fatta pennsumpar och skriv till mig eller kontakta mig via internet.


rodogr_ADHD_sokand_ablinokanin@snutts

rödögd-albinokanin@apberget

[email protected]


VÄSKOR?!

Mulberry Väskor
Lägg ditt bud på en Mulberry väska idag
Lägsta unika bud vinner

när jag kollar i bloggen ser jag att google annonserar, det vill säga sätter in en liten reklamruta för mulberryväskor. hur ska vi tolka detta? ska vi tolka det som att vi är i behov av mulberry/dyra/exclusifva/trendiga väskor? eller som att vår blogg har gått in lite för mycket på temat väskor? som att det är viktigt att vara unik i sitt budgivande/väskbärande?
jag tycker det känns som en rent provocerande manifestation från googles sida att utsätta oss för denna psykiska terror, men då kom jag på att det gör de antagligen med flit för att få sälja av "receptfri tablettbehandling mot depression" som de annonserade om på någon annan (mindre värdig) blogg. fyfan

personlighet

Idag lyssnade jag på några nya låtar. Det är en genre som heter downs. Eftersom man ändrar identitet om man utökar sitt musiklyssnande, drar jag nu slutsatsen att jag har både en ny identitet och downs (?)

råttigt

Nej fyfan, ärligt
skönt, såg just att du i föregående inlägg använde ordet/hjälpverbet/de två bokstäverna "av"
det är ju inte som att du använde det innan jag började säga det
du vill bara vara som jag
ärligt, skaffa dig en identitet
eller menade du av typ ironiskt liksom "aaav"? för det är mitt uttryck bara så du vet

kom på nåt eget,,,

brevvän sökes

Jag har en hel del inspiration som skulle kunna ta uttryck i diverse fräna, tuffa, flashiga, söta kollage. såklart står näs-kollaget först på tur, men faktumet att det endast lär få plats en enda bild fick mig att tänka om. då gick jag vidare till urtidselefanter, men insåg att det endast finns en värdig ett kollage och det frestar mig icke så pass att jag måste motstå frestelse som i bibeln (på tal om religiösa skrifter fick jag idag höra att i koranen kritiseras judar på det mest kränkande sätt och har dessutom något med stenar att göra, rörigt). känner mig lite ensam, tänkte höra vad ni miljontals läsare kan tänkas ge för respons på denna artikel jag tänkte sända in till brevvänner i KP:

Tja! Jag är en cool kille på 13 jordsnurr. Jag har ett syndrom
som kallas ADHD, om ni vill veta mer om det så skriv. Mina
intressen är kaniner (helst vita/albino med röda ögon),
äta godis, laga mat, baka (helst äta upp smeten) och mina
råttor. Mina idoler är green day, tokio hotel, EMD och lite hiphop.
Låter jag intressant? Spring och leta upp en pennstump, vässa
och SKRIIIIIV :D

ADHD-simme@apberget

hej äge jag

Ja, jag tänkte på det nyss skriva och började tänka. Gnidare kanske inte är så farliga egentligen, faktum är att jag själv antagligen skulle bli en aning upphetsad om någon ställde sig bakom mig och gned sitt svettiga könsorgan mot mitt lår, panna eller annan kroppsdel. Och jag måste tillstå att en gnidar revolution förd av DHB:are skulle tillfredsställa mig en hel del, speciellt om de få (men oh så störande) urtidselefantena skulle föras ut ur detta just nu nerskitade urtisdselefant-darabbade samhälle. Måste också påminna om att snedväskor i ormskinn börjat bli en aning mer sällsynta, förut sågs som dagligen medans man nu bara kan få ett lyckorus sisådär kanske en gång i veckan, och även om nya snedväskor nästan kommer in i bilden dagligen kommer ingen att kunna ersätta ormsinnsväskan. Men jag får väl helt enkelt ta att dennas tid är ute, och till minne av denna hoppas jag att vu här på redaktionen kan starta "projeckt snedväske kollage", det skulle vara otroligt hyllande för väskan och jag hoppas att den då än en gång känna sig älskad och hittar sig tillbaka till axeln(hoppas att näs-kollaget kommer i "rullning" snart också)


poppar_tjejen_tokio_hotel_brun_snedväska_ormskinn_bob_dylan_gula_buffalo_klang_ryssland_tuff_gnidare_DHBare@


hiphopen gav mig en identitet

känner mig smått bajsnödig. funderar på att i denna situation gå och skita. tyvärr vet jag inte om jag kan göra det just nu eftersom jag bara torkar mig med Radio Dept. skivor, och för tillfället är alla slut och det är ju ganska jobbigt eftersom jag bara torkar mig med popparskivor. i vilket fall som helst skulle jag aldrigALDRIG torka mig med något ur min samling av bruce springsteen, van morrison, bob dylan, the doors etc etc etc. Tänkte lite på faktumet att dessa gnidare förekommer. varför måste folk vara så trångsynta? se det såhär, om du TILL EXEMPEL skulle se ut som en urtidselefant (helt osannolikt och omöjligt och oaccptabelt men vi här på redaktionen har från säkra och självupplevda källor fått reda på att denna diagnos nuförtiden är ovanligare än att äga en sned ormskinnsväska i äkta ormskinnsläder, men trots det skådat en drabbad på nära håll) så är det ju nästintill en omöjlighet att skapa någpn form av social/kroppslig kontakt, och då antar jag att enda utvägen helt enkelt är att gnida sig/sitt kön mot diverse klientel på tunnelbanorna/krogar/barer/andra trånga offentliga miljöer, det vill säga män/kvinnor/barn/DHB:are och andra arter. man skulle också kunna se det som en stor fördel om någon med diagnosen urtidselefant skulle få för sig att i desperat försök gnida sig mot någon i till exempel att badhus, så skulle denna person rent teoretiskt kunna råka sakna byxor och råka gnida mot någon som saknar baddräkt och då skulle man kunna råka producera avkomma i form av en halvblodig urtidselefant, bara med vissa små drag. känner nu att jag hamnade lite ifrån ämnet och vet inte alls varför en avkomma med dessa mutanta gener skulle vara till någon fördel men iallafall. jag tycker inte vi ska se dessa "gnidare"/"frottörer"/frottéhanddukar(?) somnågonting abnormt eller konstigt utan helt enkelt fokusera lite mer på gula buffaloskor, fettoarmar, hamstrar i läderhotpants och lädervästar på cyklar och allt som gör livet värt att leva. revolutionen är nära! Gnidarnas emancipation kallas det förbund där alla frottörer samlar sig i en manifestation och misstänkta revolutionära planer förekommer. akta er, Gnidarnas tid är här för att ta över! (urtidselefanter, lämna plats)

galna gnidae

Rekordmånga sexofredare polisanmäldes i stocklholms län förra året - totalt 1343 snuskhummrar, där en stor del anmäldes på SL-bussar och tunnelbana. -De kallas "frottörer", som plötsligt gnuggar sina kön mot någon i trängseln. Flest sexofredare anmäls på arbetsplatser, krogmiljöer, butiker och simhallar lockar allt flera anonyma gärningsmän. I kollektivtrafiken smyger sig allt fler "frottörer" omkring. På trånga T-banetåg och bussar gnider de könet mot utvalda kvinnor - och män. -Vi vet via kundtjänst och andra kanaler att det är många som utsätts för "gnidare" och vi har många civila poliser ute, säger jeanette hegedius, som diskuterat att i framtiden varna för dessa "gnidare" ute i högtalare.



Läste detta då jag var påväg hem, blev otroligt upprörd över att folk kan utsätta någon för detta traumatiska gnidande. År 2008 släpptes också en gnidare efter att ha gnidit sitt könsorgan mot ofrivillig kvinna. Eftersom att det står på farmsidan av metro så måste det vara ytterst viktigt och jag tycker att dessa gnidare borde utrotas snarast. Skämms på er gnidare, ni kommer aldrig att komma till himlen.


heil stalin

Det har gått några timmar sedan mina senaste inlägg, då man kunde se att jag var mycket nära bristningsgränsen. Ilskan har nu avtagit en hel del, och det beror nog mest på att mongoliderna äntligen har begett sig härifrån. Det var inte lätt att få ut dom ur lägenheten ska jag säga, fick köra med allt från myteri till dolda hot och mutor, men till sist så försvann dom och livet kan återgå till det normala (förutom att jag i framtiden måste sova i en förpestad säng..). Är dock fortfarande frustrerad över den extrema fulheten som noa utsatt samhället för, men jag får väl helt enkelt lära mig leva med den, har nämligen läst att urtids-elefant-het är en kronisk sjukdom som icke går att bota, ens med radikala plastik kirurgiska ingrepp, så finns väl inte mycket annat att göra. Men om han nu (som han utger sig för att göra) bryr sig om samhället borde han ju hålla sig inne för allas bästa, och om han vill se borgarmord är det ju bara att åka till ett ställe med många borgare och bara visa upp sig, garanterad död efter första ögonkastet på denna urtids elefans gestalt. Men jag tror att det är på bättringsvägen iallfall, då nu en motståndsrörelse mot extremt fula urtidselefanter börjar väckas till liv, vem vet, om en månad kanske vi är kvitt samhällets största smuts och plågoande.


avlid

  • Vad gör du?

  • Är arg.

  • Varför

  • http://www.legoman.blogg.se/, orkar inte skriva, det står där


    senare


  • Läste du eller

  • Nej det var så mycket :P:P:P

  • kan du läsa?

  • Ja

  • grattis.



DETTA GÖR MIG ÄNNU ARGARE OCH ÄR NU RIKTIGT NÄRA BRISTNINGSGRÄNSEN.


För att sammanfatta till alla er som är så dumma i huvudet att ni inte orkar läsa, jag är arg för att nI är äckliga och dumma i huvudet och för att ni inte orkar läsa.

Jag hoppas att du lyckades karva igenom dig det här, för själv dårå, om jag i min egen blogg får uttrycka min egen lilla jävla åsikt,SÅ TYCKER JAG INTE ATT DET VAR SÄRSKILLT LÅNGT!


arga tanten

ja hejsan. jag sitter här nu, är oerhört arg och frustrerad, och jag har helt tappat inspirationen till att göra något roligt.
bakomliggande orsaker till att jag känner såhär är följande faktorer:
1. Det ligger två mongolider i min säng och jag vill inte något hellre än att dom bara går här ifrån. nu kanske detta kan anses elakt och falskt av er läsare, att jag bjuder hem två vänner och sedan när dom är här så vill jag absolut inget hellre än att dom bar försvinner härifrån. jag har till och med försökt att vara så otrevlig mot dem som möjligt, tex erbjudit dem att sova på golvet eftersom att jag inte ville att dom skulle skita ner in säng. detta fungerade förstås inte, utan dom trodde att detta var något slags skämt (vet inte hur dom skämtar i sina familjer, men så skämtar iallfall inte jag och om jag säger att dom ska sova på golvet ska dom fanimej göra det också.) vilket bara ledde till äckligt fnitter. men förlåt tjejer, faktum är att jag egentligen inte har något emot er personligen (bara lite kanske) utan jag är faktiskt mot mänskligt sällskap överhuvud taget då jag har det, blir bara irriterad, och det värsta är om ni rör mig, för jag verkligen avskyr fysisk kontakt.
2. det här med datorn. när jag trycker ner knapp jävlarna så fungerar det inte. jag trycker stenhårt på dom MEN DET FUNGERAR INTE IALLFALL. detta är nog det som gör mig mest arg, eftersom att det känns som att datorn hånar mig, den vet att jag inte är på humör för skoj, den känner på sig att jag inte vill annat än att döda, stycka, tortera etc etc, därför vill den göra mig ännu mer upprörd då jag försöker att skriva ner hur upprörd jag är. Det är jobbigt, ska jag säga. Jag försöker att hålla mig lugn, men känner att jag är på bristningsgränsen och snart ryker datorn ut genom fönstret.
3.Noa, urtidselefanter är så jordens begynnelse. Om du vill hänga med i svängarna, läs klangs blogg, man kan bara inte gå runt och se ut som du gör. På ren svenska; du är så jävla ful!
4.jag är så sjukt jävla arg att jag hade kommit överens med min vän om att inatt, just denna natt skulle vi kommunicera med varandra via bloggen. Det är inte mycket jag ber om, vet inte om jag ska ta detta som en personlig diss, men det gör jag vilket fall. Om det inte varit för dig hade jag inte behövt kommunicera med mig själv över hur otroligt arg jag är, utan då hade jag förmodligen haft med mig en lika arg sådan.
5.Att denna blogg, all dess prakt, har nu blivit så sjukt-jävla-tråkig. Vad hände med de roliga inläggen och vart har all insperation tagit vägen (antar att det har något att göra med ormskinn=plast. TACK TACK! Tack för att du förstörde).
6. det är så mycket mycket mer som jag är arg över för tillfället, men jag kan inte komma på vad det är och det gör mig omöjligtvis ännu argare


har det hänt något roligt idag då? Nej det har det absolut inte gjort. Jo föresten, jag fick en signerad amy diamond skiva gratis. Det hade dock varit mycker roligare om den varit signerad till mig och inte till någon under namnet "sandra".

avlid


RSS 2.0